Rockere bagbandt kvinde under millionkup

Østre Landsret har torsdag stadfæstet en dom i sag mod tre Hells Angels-rockere. Sagen omhandler et røveriforsøg på Vesterbro.

En kvindelig ansat havde sidste sommer en ualmindelig 'dårlig dag på kontoret' i en vekselbutik på Vesterbro i København. Hun blev nemlig overfaldet og bagbundet af tre mænd fra miljøet omkring Hells Angels. Mændene forsøgte at røve 2,3 millioner kroner.

Nu har Østre Landsret afsagt dom i sagen, og resultatet er en stadfæstelse af byrettens tidligere afgørelse, skriver Ritzau.

Den ene rocker, Thomas Derry Nakaba, dømmes fængsel i tre år og ni måneder. I straffen indgår en betydelig reststraf fra en tidligere dom.

Et andet medlem af Hells Angels, Thomas Josic, straffes med fængsel i to år og ni måneder. Samme straf får det såkaldte prospect i HA, Thomas Lind.

Røveriforsøget gik ud over Merex på Vesterbrogade natten til 17. juli. Her brød Thomas Lind et vindue op og gemte sig flere timer i forretningen. Da en kvindelig ansat dukkede op, greb han hende om nakken, tvang hende ned på gulvet og bagbandt hende med strips. Men da en anden ansat dukkede op, flygtede Lind.

Nakaba har en lang og broget fortid. En overgang var han med i det nazistiske miljø og blev dømt for at ville afsende brevbomber. Senere kom han med i Bandidos, men søgte siden ind i Hells Angels.

Politiet har fundet dele til politiuniformer under ransagninger i forbindelse med efterforskningen. Delene blev dog ikke brugt ved røveriforsøget.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik