Robotter på arbejde i Helsingør

Robotarme har indtaget produktionshallen i virksomheden Trelleborg Sealing Solutions i Helsingør. Det har været en kæmpe succes og har betydet, at virksomheden har ansat 50 nye medarbejdere.

Trelleborg Sealing Solutions i Helsingør er nomineret til den såkaldte DIRA-pris for nytænkende udvikling og anvendelse af robotteknologi.

Virksomheden laver blandt andet tætninger til olie, og det er det mere ensformige arbejde, som robotterne har overtaget.

'Vi konkurrerer med Kina, Indien og USA om at være konkurrencedygtige på prisen - vi kunne se, at vi var nødt til at producere mere smart og effektivt,' fortæller adm. direktør Kent Begenholtz.

Det er to år siden, at virksomheden fik de første robotter. Nyheden om den nye automatiserede arbejdskraft, vakte ikke ubetinget gælde blandt de ansatte i begyndelsen.

'Vi lavede små konkurrencer for medarbejderne, hvor de skulle komme med gode idéer til, hvordan robotterne kunne bruges. De bedste forslag blev præmieret, vi gjorde meget for at motivere Det var vigtigt for os, at have medarbejderne med i processen.'

Se hele interviewet med direktør Kent Bergenholtz, i Kont@kt her:

Du kan også følge Kont@kt på facebook. Like os her:

www.facebook.com/lorrykontakt

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

SAS Scandinavian Airlines

Corona giver SAS største underskud i selskabets historie

Københavns lufthavn

Lufthavnen fyrer igen medarbejdere

20200407-124606-L-1920x1279we

Byggede luksusboliger i Nordsjælland: 18 udenlandske arbejdere anholdt

aalholm_kirke.jpg

playKrig mellem præster og menighedsråd: "Jeg har det elendigt", siger formand

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere