RF Heroes – Jesper åbner festivalen for folk med handicap (2:10)

Jesper Holck er nomineret til RF Heroes 2018, fordi han som teamleder i Handicapservice har et ualmindeligt godt blik for, hvordan mennesker handicap kan få en endnu bedre festival oplevelse.

Jesper Holck er indstillet af Laura Olsen, der begrunder nomineringen sådant her:

Kære festivalvenner,

Jeg vil så utrolig gerne nominere Jesper Holck, der er teamleder i Handicapservice. Hans indsats og person indkapsler så mange af de ting, jeg elsker ved festivalen og ved de mennesker, der laver den. Jesper har hele tiden blikket for, hvordan andre får en endnu bedre festival oplevelse.

Han tænker kreativt og udforsker hvordan vi kan understøtte forskellige typer af handicap. Vi er måske gode til kørestole, men hvad med blinde og svagtsynede?

Her inviterer Jesper til vaske-ægte samskabelse, når han finder blinde og svagtsynede og taler med dem om, hvad vi kan gøre - og sammen med dem finder nye løsninger.

Jesper er også god til at skabe synlighed omkring handicappedes muligheder for at være på festival. Han inviterer nysgerrige til at komme og besøge os, høre om mulighederne og høre andre handicappedes erfaringer med at være på festival.

Og så arbejder han også på, at vi får flere mennesker med handicap som frivillige. Jesper arbejder kort sagt på at udvikle vores fællesskab. På at gøre det endnu større og mere inkluderende. Og nå ja, så har hans team også festivalens sejeste logo.

Vores festival er så fantastisk, fordi en masse helt almindelige, ualmindelige mennesker elsker den, udvikler den, udfordrer den - og bruger de mørke vinteraftener på at tænke over, hvordan vi kan gøre den endnu bedre.

Sådan en er Jesper. Jesper er stille, ikke særlig frembrusende og ikke en der gør et stort væsen af sig. Alligevel fylder han - trods sin ikke så høje højde - rigtig meget. Og han skaber de bedste slags ringe i vandet.

Venlig hilsen Laura Olsen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik