Retov bliver ny Brøndby-assistent

Lørdag eftermiddag blev den tidligere Brøndby-profil Martin Retov udnævnt som ny midlertidig assistent i klubben. I første omgang kun i sæsonen ud.

På mandag siger Brøndbys nuværende ungarske assistenttræner Támas Bódog farvel og tak, men for de fleste Brøndby fans bliver det et velkendt ansigt, der skal tage over.

quote Hans store kendskab til Brøndby IF og Alka Superligaen gør ham til den rigtige mand til den opgave, der skal løftes i foråret i tæt samarbejde med resten af trænerteamet omkring Superliga-truppen.

Troels Bech, Sportsdirektør, Brøndby IF

Ved cheftræner Alexander Zornigers side vil den tidligere Brøndby-midtbanespiller Martin Retov assistere sæsonen ud, indtil en mere permanent løsning bliver fundet.

- Martin Retov har spillet i tysk fodbold for Hansa Rostock. Sammenlagt med hans store kendskab til Brøndby IF og Alka Superligaen gør det ham til den rigtige mand til den opgave, der skal løftes i foråret i tæt samarbejde med resten af trænerteamet omkring Superliga-truppen, siger Brøndby IFs sportsdirektør Troels Bech.

Den tidligere superligaprofil Martin Retov har frem mod i dag været tilknyttet Brøndbys u17 afdeling, men vil allerede fra i dag og vil allerede i morgen tage med holdet til udebanekampen mod AC Horsens.

quote Jeg går ydmygt til opgaven og vil gøre mit allerypperste for at bidrage til, at vi kan levere et flot forår.

Martin Retov, Assistenttræner, Brøndby IF

- Jeg er selvfølgelig beæret over at blive en del af trænerteamet omkring Superliga-truppen. Jeg går ydmygt til opgaven og vil gøre mit allerypperste for at bidrage til, at vi kan levere et flot forår, siger Brøndby-legenden selv om skiftet fra Brøndby Masterclass til rollen som assistentræner.

- Jeg er helt indstillet på, at det er en midlertidig løsning. Jeg er blot taknemmelig over, at Troels og Alexander har vist mig den store tillid. 

Martin Retov vandt blandt andet The Double med Brøndby IF i 2005. Han blev i 2008 solgt til Hansa Rostock, men vendte hjem til dansk fodbold to år senere, da han skiftede til AC Horsens. Han stoppede sin aktive karriere i 2015 og gik derefter trænervejen. 

- Der er et godt samhør mellem vores Brøndby Masterclass-afdeling og Superliga-truppen, hvilket vi så sidste forår med Auri, og Martin er derfor den helt rette mand at få ombord lige nu. Det giver os samtidig tid til at finde en permanent assistenttræner, forklarer sportsdirektør Troels Bech.

I 2004 blev Martin Retov kåret som årest spiller i Brøndby IF.  I sin tid i vestegnsklubben var han med til at vinde et enkelt mesterskab og to pokalturneringer.

Brøndby er nummer to i superligaen - 12 point efter førerholdet og de evige konkurrenter fra FC København.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik