Værløse Bio: Kom og hent vores stole

Mangler du det optimale udstyr til din hjemmebiograf, så er det nu, du skal slå til. I Værløse Bio får de nye biografstolene - og du kan få fingre i de gamle.

Et sted mellem 80 ører og 2 kroner - det var prisen for en biografbillet til Værløses  biograf i 1954.

I dag er prisen en anden - men det er faciliteterne og kvaliteten også. Og nu bliver den endnu bedre!

Værløse Bio satser nemlig på komfort, og derfor er der nye stole på vej til provinsbiografen. Konkret bliver det sal 1, der får et mindre ansigtsløft, når håndværkerne i dag løsner de gamle stole fra biograf-gulvet.

Det er dog ikke alle stole, de skal udskiftes, men 70 sæder fra de mest populære pladser, der findes fra række fire til og med række syv. Det skriver Furesø Avis.

 - Efter godt 11 år, e erder nærmest ikke mere polstring tilbage, siger Tine Kirkeballe til Furesø Avis, og oplyser videre, at hun selv har afprøvet og udvalgt stolene på en messe i Barcelona.

Flere af stolene bliver desuden med såkaldt 'recliner-effekt', så man kan læne sig tilbage i det bløde sæde.

- Det glæder jeg mig rigtig meget til at se, hvad vores biografgæster siger til, siger Tine Kirkeballe, der er forpagter af Værløse Bio til Furesø Avis.

Foruden de nye sæder, får biografens store sal også skiftet gulvtæppet, og langs med trappen bliver der installeret LED-lys.

De 70 biografstole, som skal udskiftes, bliver stillet i en stor container i dag, lørdag den 7. maj, og her kan interesserede melde sig på banen, hvis de vil have fat i de rød-polstrede sæder til hjemmebiografen.

- Jeg har allerede fået solgt 10 stykker - men jeg har 70, så der er rigeligt endnu, siger Tine Kirkeballe til TV 2 Lorry, og oplyser, at de sælges for 250 kroner per styk.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

tivoli

Populær musical genopstår i Tivoli

Julevindue 1

Landets mest julepyntede vindue? Michael har brugt en uge og 1.500 kugler

20180511-071052-L-1920x1279we

Nørrebro-drengen Mads Mikkelsen erstatter Johnny Depp i storfilm

cosedis3

galleryFly-fotografs billeder skaber debat: ”Min kærlighedserklæring til hovedstadsområdet”

Furesø

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere