Rengøringsassistenter snydt for en million i løn

Der mangler 993.463 kroner to et halvt år efter, at selskabet Forenede Service overtog rengøringen i Frederikssund Kommune.

Siden 1. august 2013 er det blevet til omkring 25 sager om manglende løn til rengøringsassistenter, og størstedelen af pengene er udbetalt sidste år, skriver Fagbladet 3F.

Faglig sekretær i 3F Frederiksværk-Frederikssund, Poul Andersen, har stadig til gode at se en lønseddel fra Forenede Service, hvor alt er, som det skal være.

- Vi har hentet penge hjem i omkring 25 sager. Men hvad med alle dem, vi ikke opdager? Alle dem, der ikke henvender sig? Vi fortsætter med at lave løntjek, men der kan sagtens være mange, der bliver snydt, uden at de selv ved det, siger Poul Andersen til Fagbladet.

De mange sager har drejet sig om aften- og nattillæg, overtidsbetaling, tillæg for uddannelse og meget andet, og har primært drejet sig om rengøringsassistenter, der gør rent i Frederikssund Kommune, men enkelte har arbejde i både Frederikssund Kommune og nabokommuner.

Hos Forenede Service medgiver administrerende direktør Hans Fog, at der er problemer i Frederikssund.

- Det er korrekt, at nogle af vores medarbejdere i Frederikssund igennem en periode ikke har fået alle de tillæg, som de har haft krav på. Fejlen er straks blevet rettet, da vi bliver opmærksom herpå i et godt og tæt samarbejde med den lokale 3F afdeling, skriver Hans Fog i en mail til Fagbladet 3F.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik