Regionsrådsmedlem om R-exit: "Hun har brug for en tænkepause"

Regionsrådsmedlemmet for Radikale Venstre i Region Hovedstaden, Charlotte Fischer, glæder sig over, at Anna Mee Allerslev nu trækker sig fra politik.

I morges skrev Charlotte Fischer, der er regionsrådsmedlem for Radikale i Region Hovedstaden, på sin Facebook-profil, at Anna Mee Allerslev burde trække sig. Det er netop sket.  

TV 2 Lorry har talt med regionsrådsmedlemmet, som glæder sig over, at den københavnske Beskæftigelses- og Integrationsborgmester nu træder af af egen vilje.

- Det er godt for vores parti. På den her måde viser vi, at vi står fast på vores værdier og principper, siger Charlotte Fischer, der mener, at det er godt for Radikale Venstre.

- Det er også godt for valgkampen og for alle vores kandidater, der hellere vil tale om politik end om Anna Mee Allerslevs sager, siger Charlotte Fischer.

quote Hun trænger til en seriøs tænkepause

Charlotte Fischer, regionsrådsmedlem Reg. H., Radikale Venstre

Regionsrådsmedlemmet mener i stedet, at den afgåede borgmester nu skal bruge tid på at se indad.

- Anna Mee Allerslev har et langt liv foran sig. Hun trænger til en seriøs tænkepause, hvor hun kan reflektere over de her sager, der er gået galt for hende, siger Charlotte Fischer.  

Hun medgiver, at det ikke er den bedste start på valgkampen forud for kommunalvalget, men håber på, at partiet kan ryste det af sig og få et godt valg trods alt.

- Det er klart, at der skal løbes lidt hurtigere, men det får vi nu mulighed for, når vi ikke længere skal tale om Anna Mee Allerslevs sager, siger Charlotte Fischer.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik