Redningsplan sender Brøndby-aktie på himmelflugt

Investorer ser positivt på redningsplan i Brøndby IF. Aktien lukker i kurs 13,20 med en stigning på 60 procent

Mandag var en god dag for investorer med Brøndby-aktier. Efter en turbulent dag lukkede aktien således i kurs 13,20 med en stigning på 60 procent.

Handlen med aktierne i fodboldklubben var ellers suspenderet tidligere mandag.

Klokken 12.30 blev der imidlertid igen åbnet for muligheden for at købe eller sælge Brøndby-aktier.

Det skete, efter at klubben var kommet med en meddelelse til børsen, hvoraf det fremgik, at klubben havde udbetalt januarlønnen til de ansatte i klubben.

Kort efter, at handlen var givet fri, steg aktien med knap 70 procent. Den tabte dog noget af pusten igen og lukkede altså med en stigning på 60 procent i kurs 13,20.

De gode nyheder kommer, efter at Brøndby i den seneste tid har været inde i en storm af rygter. Hver dag har der været nye indikationer fremme om, at fodboldklubben var ved at gå konkurs.

Redningsplanen betyder imidlertid, at klubben har sikret sig penge i kassen frem til den planlagte aktieemission i april/maj, som skal indbringe et sted mellem 75 og 150 millioner kroner.

I fredags lukkede Brøndby-aktien med et fald på 16,2 procent i kurs 8,25. Det skete, efter at aktien tidligere på dagen satte bundrekord og var nede at koste 7,5 kroner.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik