Red Barnet hjælper unge med at slette nøgenbilleder

En ny onlinerådgivning skal hjælpe unge med at fjerne nøgenbilleder som er havnet på nettet og ikke burde være der.

I den seneste tid har TV2 Lorry og andre medier fortalt, hvordan flere gymnasier i vores område har haft problemer med, at nøgenbilleder af elever har floreret blandt unge gymnasieelever.

Blandt andet har Gammel Hellerup, Øregård og Ordrup Gymnasium haft problemer med, at detaljer om elevernes sexliv har været delt. Det har fået Red Barnet til at udtænke en ny rådvigvning, hvor Red Barnet vil hjælpe børn og unge, der har været udsat for deling af krænkende billeder.

Der er tale om en onlinerådgivning, den går under navnet SLET DET. Den henvender sig både til unge, der oplever, at der florerer nøgenbillder af dem på nettet, nmen også til unge, som er kommet til at dele nøgenbilleder og har fortrudt. Red Barnet hjælper dem med at gøre skaden god igen.

-  Vi tror desværre, at der er behov for det. Vi kan se igennem de henvendelser, vi har fået i løbet af året, at der er en del unge, der føler sig helt fortabt og skamfulde. De har brug for hjælp og opbakning for at komme på fode igen, siger Kuno Sørensen, psykolog og seniorrådgiver, Red Barnet.

I særlige tilfælde hjælper Red Barnet også de unge med at få kontakt til SSP og politi.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik