Rådhusplan glemt i budgetaftale

Den offentliggjorte budgetaftale i Furesø Kommune fylder 13 sider og er indgået af et stort flertal, hvor Venstre står uden for på grund af uenighed om størrelsen af grundskylden.

Men selv om budgetaftalen beskæftiger sig med emner som tre alkoholfrie unge-fester, cykelsuperstier og øget adgang til Farum Svømmehals varmtvandsbassin, så er de meget omdiskuterede planer om en sammenlægning af rådhusene ikke nævnt med ét eneste ord i budgetaftalen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Både borgmester Ole Bondo Christensen (S) og første viceborgmester Susanne Mortensen (K) har kaldt det en fejl og forklaret, at sagen er nævnt i et bilag til anlægsprogrammet 2014 - 2017.

Men hos Venstre frygter man, at udgifterne til den kommende rådhusløsning listes ind af bagdøren, uden at borgerne får noget at vide om i hvilken størrelsesorden, udgifterne beligger sig i.

I Venstre, der hele tiden har været skeptisk overfor rådhusplanerne, er borgmesterkandidat Gustav Juul forbløffet:

- Jeg finder det betænkeligt, at den socialdemokratiske borgmester fortsat ikke kan komme med et klart svar på, hvad han vil med rådhuset. Det er fortsat en meget lukket proces uden klare meldinger og uden et tydeligt budget. I mine ører lyder det utroligt, at det er en »fejl«, at man ikke i budgettet har tydeliggjort, hvad man vil med rådhuset. Borgmesteren kan da umuligt have glemt så stort et projekt, som der var så meget debat om hen over foråret, siger Gustav Juul.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

den lille havfrue

Chefredaktør dømmes for at dæmonisere Den Lille Havfrue

Vedat

playSætter telefoner i stand og forærer dem væk: "Ingen skal mangle det, jeg manglede"

Nicolai 2 pix

galleryNicolai med Tourettes fik tæv på gaden: "Jeg vil ALDRIG gemme mig væk"

Den Sønderjyske By

Omdiskuteret og langvarig boligsag kommer nu for retten

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere