Råd til studerende: Sådan får du billig husleje og havudsigt

Ventelisten til de kommende containerboliger i København er nu åbnet. Her får du en række gode råd til, hvordan du får en af boligerne.

Er du en af de studerende, der mangler en bolig i København, og kan du fristes med havudsigt? Så er der gode nyheder.

Ventelisten til de kommende containerboliger på Refshaleøen er nemlig åbnet op.

Mere end 500 har allerede skrevet sig op, men ventelisten er ikke først til mølle. Og du kan nå det endnu, for der lukkes først for ansøgninger i midten af oktober.

- Vi har valgt at sige: Okay der et vindue, hvor man kan ansøge. Så det ikke har noget med først til mølle at gøre. Vi vil gerne have, at folk tager sig tid og ikke stresser med det her, siger Frederik Busck, medejer af CPH Village, til TV 2 Lorry.

Læs mere om CPH Village containerboliger, og hvordan du skriver dig op her.

Motiver din ansøgning

De første containerboliger kommer til at ligge på Refshaleøen, og forventes at have indflytning omkring 1. november. Værelserne er 20 kvadratmeter store, ligger lige ved kajen og har en estimeret husleje på omkring 3.850 kroner. Du får dit eget værelse og køkken, men skal dele badeværelse med én anden beboer.

For at få fingre i en af de nye boliger skal man først og fremmest gå ind på CPH Village hjemmeside og udfylde ansøgningsblanketten.

Men udover at udfylde navn, køn og uddannelse, så ser CPH Village også gerne, at man skriver om sig selv og sine drømme. Lidt som en motiveret ansøgning.

- Vi trækker lod blandt alle ansøgere. men når vi har folks motivation, så kan vi også parre folk lidt op. Vi vil rigtig gerne have, at det er meget forskellige folk der bor herude. Så det både er folk der er vilde med heavy metal og folk der går til ridebanespring, siger Frederik Busck til TV 2 Lorry.

CPH Villages 3 gode råd til at få en containerbolig:

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

fakkeloptog peter bangs vej

Borgere går fakkeloptog for at mindes trafikdræbt femårig

lise nør

Lise Nørgaard modtager statslig hæderspris som 103-årig

20200103-093918-A-1920x1281we

Fem nye ansatte skal bekæmpe social kontrol i København

den lille havfrue

Chefredaktør dømmes for at dæmonisere Den Lille Havfrue

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere