R får ansvar for beskæftigelse og integration

Anna Mee Allerslev (R) fortsætter som beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune.

Den Radikale Anna Mee Allerslev fortsætter som beskæftigelses- og integrationsborgmester i København.

Det står klart efter et radikalt gruppemøde på Københavns Rådhus. Dermed fortsætter Anna Mee Allerslev på den post, hun har stået i spidsen for i de seneste tre år.

Som noget nyt får hun også ansvar for Københavns Erhvervsservice.

- Jeg er utrolig glad for at kunne fortsætte mit arbejde med at skabe en mere effektiv og fleksibel beskæftigelsesindsats, hvor flere københavnere har et arbejde og er en del af fællesskabet. Det er der brug for, siger Anna Mee Allerslev.

Hun erkender, at der stadig er udfordringer, når det kommer til både den hårde og den bløde del af vores integrationsindsats.

- Her vil jeg gøre mit til, at flere med anden etnisk baggrund får en uddannelse, et arbejde og også bliver en del af vores fællesskab, siger Anna Mee Allerslev.

Konstitueringsaftalen mellem Radikale, Socialdemokraterne, SF og Enhedslisten betyder, at Anna Mee Allerslev også får ansvar for Københavns Erhvervsservice, hvis hun valgte posten som beskæftigelses- og integrationsborgmester.

Det er et område, som hidtil har ligget under teknik- og miljøborgmesteren. Med Københavns Erhvervsservice får Anna Mee Allerslev således mulighed for at give de københavnske virksomheder en bedre service og bedre rammevilkår.

- Vi får nu mulighed for at tænke beskæftigelse, vækst og erhverv langt bedre sammen end hidtil. Storbyer rundt om os præsterer langt bedre vækst- og jobrater end vi gør.

- For mig er der ikke nogen tvivl om, at København skal op i gear, når det handler om at give vores virksomheder en ordentlig service, siger Anna Mee Allerslev.

Dansk Folkepartis Carl Christian Ebbesen bliver ny kultur- og fritidsborgmester i København. Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20191202-185848-6-1920x1280we

Nu kommer den nye ghettoliste: Her frygter man at blive Københavns tredje hårde ghetto

anna

galleryNy vej flytter lastbiler fra baghaven - men nu er skolebørn i fare, mener beboere

Still Lynetteholmen Grafik 2 HEMO 2 billeder

playNy plan for Lynetteholm lammer lystbådehavn - og naboer skal forberede sig på støj

60_percent

playCoronarestriktioner på vej i 17 hovedstadskommuner, erfarer TV 2

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere