Psykisk syg dømt for drab

Ejer af spillehal på Vesterbro omkom, da han blev stukket direkte i hjertet. Nu skal drabsmanden udvises.

Det endte med en anbringelse på en psykiatrisk afdeling for den 47-årige mand, der i oktober sidste år stak ejeren af en spilleklub på Vesterbro ihjel. Københavns Byret fandt tirsdag manden skyldig i drabet.

Når den 47-årige tyrkiske mand en gang er rask nok til at forlade hospitalet, skal han desuden udvises af Danmark for bestandigt.

Den 54-årige ejer af spilleklubben i Absalonsgade blev stukket ned, da han en eftermiddag kom for at åbne stedet. Han døde af flere knivstik i ansigtet og på kroppen. Det ene af stikkene ramte ham direkte i hjertet. Desuden blev han slået i ansigtet med et askebæger.

Drabsmanden har tidligere selv forklaret, at det var djævelen selv, der havde beordret ham til at tage til klubben for at stikke ejeren ned. Derfor tog han en kniv med hjemmefra. Forud for drabet havde han tilsyneladende oparbejdet en større spillegæld på stedet.

Den dømte valgte at tænke over, om han vil anke dommen. Han er flere gange tidligere dømt for vold og boede før drabet på et psykiatrisk bosted på Nørrebro.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik