Prostitueredes værested lukker

Reden International har lukket sin natcafé for udenlandske prostituerede.

Organisationen havde ellers stor succes med cafeen, som skabte kontakt til den fortsat voksende gruppe af nigerianske prostituerede på Vesterbro i København. Men det har ikke været muligt at rejse penge til at fortsætte natcafeen. Det skriver metroxpress.

»Det er ærgerligt, at vi nu ikke har mulighed for at få kontakt til kvinderne om natten. Det er en gruppe kvinder, der meget hurtigt kommer i konflikt med andre på gaden. De har en mere aggressiv fremtoning, end vi er vant til fra dansk side, for de er vant til at kæmpe for deres overlevelse, og de er desperate for at tjene penge til at betale deres bagmænd tilbage. Derfor er det så vigtigt, at vi kommer i kontakt med dem - også når vi ved, at en vis procentdel af dem er handlet,« siger Malene Muusholm, konstitueret leder af Reden International, til metroxpress.

Hun tilføjer, at der fortsat arbejdes på at rejses penge til cafeen. Og det er afgørende, at den snart kan åbne igen, mener Lars Aslan Rasmussen (S) fra Borgerrepræsentationen. Han vil have kommunen til at finde pengene.

»Hvis ikke vi kan skaffe pengene nu, skal det med til efterårets budgetforhandlinger. Vi har helt klart et ansvar for at hjælpe de her kvinder,« siger han til metroxpress.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik