Professionelt ridecenter i sommerpark

- Denne gang tror jeg på, at det er muligt at få et bæredygtigt foretagende ind på arealet, så vi undgår, at det gror mere til, og at bygningerne forfalder endnu mere, lyder det fra formand for Gribskov Byråds planudvalg, Børge Sørensen (SF). For ham og mange andre har Nordsjællands Sommerpark i flere år skæmmet landskabet, fordi området ikke er blevet passet siden parken lukkede i 2006.

Nu har en ny gruppe investorer meldt sig på banen med en plan om at gøre den kuldsejlede forlystelsespark til et center for professionel ridesport samt ferie og behandlingssted for tilskadekomne og handicappede, som kan bruge ridning til genoptræning. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.
Hovedinvestoren i gruppen, der kalder projektet for Nordic Park, er konkurrencerytteren Jeanette Starup Petersen. I gruppen sidder endvidere landstræner i dansk Rideforbund Lars Terkildsen samt Lars Kramer, der er indehaver af dansk Detail Ejendomme i Hillerød, advokat Jan Hellmund-Nielsen, Aalborg, samt Jeanette Staurup Pedersens revisor Lars Tylvad Andersen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Snorre Byrial Pedersen

playJulegaver til hjemløse er et hit – sådan kan du hjælpe

vask

Robotter skal gøre sengene rene på hospital

cosedis

Nicolas' luftfotos hitter: Se 28 pletskud her

20191202-185853-5-1920x1279we

playTrods lunken modtagelse ser boligministeren positivt på ny ghettoliste

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere