Problemer med perrondøre: Alle skal skifte på Nørreport

Nogle af dørene på Nørreport Station kan ikke lukke ordentligt, så alle passagerer skal skifte tog på stationen.

(Forhåbentligt) sidste opdatering: Metro Service oplyser kl. 10:35, at det tog, der var problemer med på strækningen mellem Forum og Nørreport er blevet fjernet, og at driften hos metrotogene er tilbage i normal tilstand. 

- Nogle har stået omkring i omkring en time, hvilket selvfølgelig er helt uacceptabelt. Derfor håber vi også, at folk har benyttet sig af rejsegarantien og taget en taxa i stedet for, siger kommunikationschef i Metro Service Jette Clausen.

 

Ny opdatering kl. 10.02: En enkelt tog volder fortsat problemer på strækningen mellem Nørreport og Forum, hvorfor metrokunderne fortsat kan opleve problemer. Derudover burde togene køre som normalt. 

- Rejsegarantiden er trådt i kraft, så man er som kunde velkommen til at finde en anden måde at komme frem på uden, at det koster ekstra, siger Jette Clausen.

 

Opdateret kl. 09:54: Togene kører igen, men man må stadig forvente forsinkelser. Ifølge TV 2 Lorry har nogle passagerer været over en time forsinket, men Metro Service oplyser, at alle togene igen kører som normalt.

 

Et problem med dørene forlænger her til morgen rejsetiden for dem, der kører med Metro.

- Togene er nødt til at køre ind til Nørreport, sætte passagererne af og køre tilbage igen, da nogle af perrondørene ikke kan lukke ordentligt - så togene kan ikke køre videre der fra mod Lufthavnen og Vestamager, siger Jette Clausen, der er kommunikationschef hos Metro Service.

Derfor skal passagererne i stedet skifte til et andet metrotog, som kommer fra Lufthavnen og Vestamager og kører tilbage igen den retning, når det rammer Nørreport Station.

- Vi har desværre ingen tidshorisont på, hvor længe problemerne fortsætter, men vi har teknikere på vej ud for at løse problemet, siger Jette Clausen.

Det er uvist, hvor længe rejsetiden bliver forlænget, men ifølge kommunikationschefen er der desværre ikke andet at gøre end at medregne lidt ekstra rejsetid, da metrotogene ikke kommer til at køre gennem Nørreport Station før dørene lukker ordentligt på stationen.

- Vi beklager selvfølgelig over for vores kunder, men vi arbejder på at få løst problemet så hurtigt. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik