Postcenter dropper fest på restaurant uden overenskomst

Københavns Postcenters store forårsfest for 850 medarbejdere er aflyst efter omfattende protester fra Postarbejdernes Fællesklub.

3F'erne vil ikke holde festen på Søpavillonen, som ikke har overenskomst. Det har fået ledelsen til at droppe festen, skriver Fagbladet 3F.

- Ledelsen ville holde en stor fest for hele personalet i kølvandet på en hård tid, hvor stemningen har været trykket på grund af fyringer og konflikter. Og det bakker vi selvfølgelig op om, siger Morten Søndergaard, fællestillidsrepræsentant for 3F'erne på Københavns Postcenter.

Men efter at have fundet ud af, at festen skulle foregå på Søpavillonen, går Morten Søndergaard til ledelsen og fortæller, at man ikke går til fest et sted uden overenskomst.

Michael Hermann, brevcenterchef i Københavns Postcenter, kan ikke se noget problem i at holde en fest et sted, der ikke har en aftale med 3F.

- I forbindelse med denne fest er overenskomstvilkår på andre virksomheder ikke noget, som vi har tænkt over. Min opgave var alene i god hensigt at afholde en stor personalefest. Det kom meget bag på os, at det her skulle være et problem, siger Michael Hermann.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik