Populært bil-banko vender tilbage hos supermarked

Bilka inviterer igen til bilbanko på parkeringspladsen.

Bilbanko er ikke en stor fritidsaktivitet her i Danmark. Det er vist mest noget, man dyrker hos vores svenske naboer. 

Men det vil supermarkedskæden Bilka nu gøre noget ved. Og faktisk er det ikke første gang, Bilka inviterer kunderne til bankospil på P-pladsen. 

- Vi glæder os til at holde Bilbanko igen i år. Vi møder altid en masse glade kunder, der elsker at mærke den gode stemning og spille med om de flotte præmier. Med tiden er Bilbanko blevet utrolig populært, og derfor er det også fedt, at vi nu kan få endnu flere med denne gang, fortæller Nicki Stougaard, der er eventansvarlig i Bilka.

Skulle man være heldig at få banko, så dytter man med hornene og blinker med lygterne. Herefter kommer personalet hen og tjekker bankopladen og uddeler et bevis på præmien, som kan afhentes, når spillet slutter.

Det er gratis at spille med, og pladserne fordeles efter 'først til mølle'-princippet, når tilmeldingen åbner i morgen, den 8. marts.

Bilbanko foregår i følgende byer: 

Tirsdag 26. marts: 
Hundige 

 

Torsdag 28. marts:
Hillerød 

Ishøj

Tidsplan for spillet:

  1. Klokken 18.00-19.00: Deltagere ankommer og bilerne parkeres på p-pladsen
  2. Klokken 19.00-19.30: Udlevering af bankoplader
  3. Klokken 20:00-22:00: Bilbanko

Alt det praktiske:

Deltagelse og bankoplader er gratis og foregår efter først til mølle princippet, når tilmeldingen åbner fredag den 8. marts kl. 09:00. Bilka har i 2019 øget antallet af pladser, så endnu flere bankoentusiaster kan få lov til at deltage i et af de mest populære events i Bilka regi.

 

Til Bilbanko er der ingen besvær med at holde styr på mønter eller mærker. Deltagerne skal blot sætte krydser på de fem ark med seks plader på hver. Der spilles om en række, to rækker og hele pladen fuld. I alt spilles der fem spil.

 

Banko-området på parkeringspladsen åbner på spilledagen klokken 18, og bilen skal være parkeret inden klokken 19, så alle er klar til at spille. Bilka er åben hele aftenen, og der kan, som altid, købes mad og lækkerier i Bilkas Bistro inden eventen.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik