Populær og hip burgerbar udvider stort over sommeren

I starten af sidste år kunne københavnerne for første gang nyde en burger fra Yoburger i indre by, men nu udvider kæden med hele fire nye burgerbarer.

I starten af sidste år kunne københavnerne for første gang få fingre i en burger fra Yoburger, men allerede fra i morgen af slipper københavnerne for at stå i kø til den hippe og yderst populære burgerbar.

Udover de to eksisterende burgerbarer på Nørregade og Gothersgade kan københavnerne og sommerens turister købe "højkvalitetsfastfood uden junk", som Yoburger kalder sig selv, på Østerbrogade 64 lige ved Trianglen. Det skriver Politiken.

quote Vi vil gerne favne bredt og lave god og cool mad til masserne. Min drøm er at lave et slags McDonalds, bare med rigtig gode råvarer.

Patrick Bachmann, Ejer, Yoburger

- Vi vil gerne favne bredt og lave god og cool mad til masserne. Min drøm er at lave et slags McDonalds, bare med rigtig gode råvarer, siger Patrick Bachmann, ejer af Yoburger til avisen.

Men det stopper ikke her for den hurtigt voksende burgerbar. I løbet af den næste måneds tid regner Yoburger også med at kunne slå dørene op på Langelinie Allé.

Og endelig er Yoburger også rykket ind som popup-burgerbar i Haven Bar på Havnegade, hvor de vil servere burgere til Mikkeller-øllerne sommeren over.

- Nu tager vi et stort skridt og åbner fire steder på no time. Men næste år skal vi åbne endnu flere. Vi vil gerne ud i hele landet, siger Patrick Bachmann til Politiken.

quote Nu tager vi et stort skridt og åbner fire steder på no time. Men næste år skal vi åbne endnu flere. Vi vil gerne ud i hele landet.

Patrick Bachmann, Ejer, Yoburger

Det har dog allerede denne sommer været muligt at købe sin Yoburger et andet sted end de to eksisterende burgerbarer i indre by, da en såkaldt foodtruck har stået på Ofelia Plads, hvor den kommer til at stå sommeren over.

Ifølge Politiken vil foodtrucken dog ikke kun befinde sig på pladsen ud for Skuespilshuset, da den også skal ud til forskellige arrangementer og festivaler.

Skulle man sidde og få lyst til en burger får man hos Yoburger en burger af klasisks briochebolle med kød fra Grambogaard og klassisk fyld som tomat, salat, ost og en "magic sauce". Det er dog også muligt at opgradere sin burger med avocado, bacon og ekstra bøf eller at få en vetegarburger med sprød portobellosvamp.

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik