Populær københavnsk strand får make-over

Midt i forårshedebølgen: Svanemøllen Strand lukker i morgen - den skal gøres lækker

Er du strandklar? Spørgsmålet stilles igen og igen i alle mulige ugeblade - og så skal læserne ellers i gang med slanke- og skønhedskure, inden de er klar til stranden. Men måske er spørgsmålet snarere, om stranden er klar til gæsterne. En af de mest populære Københavnske strande, Svanemøllen Strand, bliver i morgen onsdag lukket - for den skal have en tiltrængt make-over.

Det oplyser Københavns Kommune i en pressemeddelelse. Stranden er lige nu præget af store mængder tang, der er drevet ind i vinterens løb, og det skal fjernes. Når det er sket, så skal strandens sand fordeles ligeligt over hele strandarealet for at "stranden kan fremstå frisk og lækker resten af sommeren", som det lyder i pressemeddelelsen fra Københavns Kommune.

Arbejdet sker med tunge- og store maskiner, så derfor lukker stranden af sikkerhedsmæssige årsager i tidsrummet 7-16. Stranden vil også være lukket  tirsdag den 15. maj.

Københavns Kommune ved godt, at vejret er fantastisk for tiden - og at rigtig mange gerne vil bruge strandene. Men -  skriver de - arbejdet på Svanemøllen Strand skal udføres.

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik