Populær filmfestival kommer til Vallensbæk

Den 25.-31. marts besøger CPH:DOX Vallensbæk med fire spændende dokumentarfilm, som kan ses gratis.

Der er godt nyt til alle filmnørder i Vallensbæk og omegn.  

Den københavnske dokumentarfilmfestival CPH:DOX kommer nemlig til Vallensbæk, oplyser kommunen i en pressemeddelelse. 

Med sig har festivalen fire spændende film, der berører alt fra historien om et norsk mandekor til et portræt af forfatter Stieg Larsson.

Hver filmvisning vil desuden være ledsaget af ekstra oplevelser i form af debatter, stand-up og en minikoncert. Der er dermed lagt op til en uge med kulturoplevelser i høj kvalitet, hvor interesserede borgere kan få en unik mulighed for at være en del af en af verdens største dokumentarfilmfestivaller - og så i deres egen baghave. 

Kom i god tid

De fire film vises på tre forskellige locations i Vallensbæk: Campus på Pilehaveskolen, Vallensbæk Kultur- & Borgerhus og Vallensbæk Ungdomsskole. Der er gratis adgang ved alle film. 

Da arrangementerne er gratis, opfordrer kommunen film-glade borgere til at komme i god tid, hvis de vil være sikre på at få en plads.

Filmvisningerne er et samarbejde mellem Vallensbæk Kommune og CPH:DOX under det, der hedder DOX On Tour. 

De fire film er: 

 
 
Foto: Pressefoto

The Other Munch + talk

I denne film følger vi den norske forfatter Karl Ove Knausgaard i hans ærefrygtindgydende rolle som kurator på en stor udstilling med værker af folkehelten Edvard Munch (filmen er på norsk med engelske undertekster).
Efter filmen er der en livestreamet talk med Karl Ove Knausgaard og de to instruktører fra Den Sorte Diamant. Der vil være med mulighed for at stille spørgsmål via sin telefon.

Der er gratis kaffe & kage.

Se mere om filmen her.

 
 
Foto: Pressefoto

The Man Who Played With Fire + paneldebat

Oplev en mesterlig doku-thriller om Millenium-forfatteren Stieg Larssons andet liv som journalist i kampen mod højreekstremismen i Europa (filmen er svensk og har engelske undertekster).
Efter filmen er der livetransmitteret paneldebat mellem Daniel Poohl (EXPO), John Hansen (Politiken), radikaliseringsekspert Tina Askanius og Lars Werge (Dansk Journalistforbund). Der vil være med mulighed for at stille spørgsmål via sin telefon. 

Der er gratis kaffe & kage.

Se mere om filmen her

 
 
Foto: Pressefoto

Romantic Comedy  + stand-up (live)

En kritisk kærlighedserklæring til de bedste (og værste) af romantiske komedier gennem årene, skabt udelukkende af klip fra filmene selv og kommenteret af instruktøren Elizabeth Sankey, sammen med et kor af kritikere, filmskabere og fans. Det er vittigt og intelligent - og virkelig underholdende (filmen er på engelsk uden undertekster). 

Inden filmen vil et af de nye skud på den danske comedyscene Benjamin Jeppesen underholde med stand-up. Der er garanti for et godt grin - om man så er ung eller gammel.

Der er gratis popcorn & én sodavand.

Se mere om filmen her.

 
 
Foto: Pressefoto

Men’s Room + minikoncert med Copenhagen Barbershop Chorus

25 norske gutter mødes hver tirsdag på en bar for at synge i kor og drikke øl. De gør sig klar til varme op for Black Sabbath - og til at synge sidste vers for deres dirigent, da han har fået kræft. ‘The Men’s Room’ er en film, der går lige i hjertet. Den er ganske enkelt både morsom og rørende (filmen er på norsk med engelske undertekster).
Inden filmen er der en unik minikoncert med mandekoret Copenhagen Barbershop Chorus. Det bliver en hyggelig og festlig søndag.

Der er en gratis øl/vand & snacks.

Se mere om filmen her.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik