Pool med udsigt: Danmarks første tagterrasse-pool på hotel åbner

Hotel Nimb ved Tivoli åbner landets første tagterrasse-pool med udsigt over det indre København.

Et 1.300 kvadratmeter stort område med udendørspool på 60 kvadratmeter, poolbar og loungeområde åbner på toppen af Tivoli Hjørnet i København.

 
 
Foto: Agnete Schlichtkrull.com

Faciliteterne tilhører Hotel Nimb, der dermed bliver landets første hotel med en såkaldt rooftop-pool.

Fra poolen kan man svømmende - eller flydende - anskue det københavnske vue med udsigt til blandt andet Tivoli og Axel Towers. 

- Nimb Hotel er gennem flere år blevet tildelt meget international anerkendelse. Derfor er det naturligt, at vi nu har taget skridtet videre, og som det første hotel i Danmark har fået specialdesignet en pool på taget med poolbar og loungeområde. Dels for at imødekomme den stigende efterspørgsel på unikke hotelophold i den eksklusive del af markedet, dels for at bidrage til at positionere København og Danmark i en kvalitetsbevidst og attraktiv målgruppe,  siger Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst.

Det koster dog kassen, hvis man skal have sig et dyp i poolen.

Hotellets gæster har adgang til poolen, men hvis man bor i København og leder eftet et sted at dase, så kan man købe et medlemskab til Hotel Nimbs tagterrasse. Det koster ifølge Ekstra Bladets oplysninger 2.500 kroner. 

Om måneden!

Man kan dog få lidt rabat, hvis man køber et års medlemsskab. Det koster sølle 25.000 kroner.

I 2015 blev Nimb Hotel kåret som verdens bedste hotel af sammenslutningen Small Luxury Hotels.

Tivoli har investeret et trecifret millionbeløb i byggeprojektet Tivoli Hjørnet, der åbnede i november 2017, og som en del af det projekt blev Nimb Hotel udvidet med 21 nye værelser.

Tivoli Hjørnet modtog for nylig en pris for dets arkitektur.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik