'Pomfritgrav', 20 svævebaner og kanotur i Gladsaxe

Gladsaxe Kommune har en masse på menuen for børnefamilier, der svinger forbi i sommerferien. Få syv anbefalinger her.

Sommeren er i fuld gang, og i den anledning besøger TV 2 Lorry alle kommunerne i vores sendeområder. Vi har fået borgmestrene til at anbefale tre spændende steder i deres kommuner, og så får vi også anbefalinger fra borgerne om, hvad man kan opleve i deres kommune.

I denne udgave af sommerprogrammet er vi taget til Gladsaxe Kommune. Her står den på masser af skæg, spas og løjer - men også historie og natur.

Gyngemosehallen

Gyngemosehallen er en atletikhal, der er indrettet til springgymnastik. En af de store redskaber er ’pomfritgraven’, hvor man kan springe og falde uden at slå sig. Der er garanti for grin og sommerfugle i maven, hvis du besøger stedet.

 

En kanotur på Bagsværd Sø

Tag en tur ud på vandet og oplev naturen fra en anderledes vinkel i rolige omgivelser. Lej en båd eller kano og sejl ud på Bagsværd Sø – dermed kan du både være fysisk aktiv, samtidig med at du nyder den danske natur.

 
 
Foto: Andreas Hagemann Bro / Ritzau Scanpix

Bibliotekshaven

Bibliotekshaven er en litteraturlegeplads, hvor børn kan gå på opdagelse i børnelitteraturen og tage alle redskaber i brug i den kreative leg. Haven er placeret med direkte indgang til byens børnebibliotek, hvorfor der også er mulighed at læse eventyrsklassikere af H.C. Andersen.  

 

Svaleruten

Svaleruten er en cykelrute på cirka 28 kilometer, som tilbyder flotte natur- og kulturoplevelser undervejs. På ruten er der mulighed for at opleve 45 turistmål, blandt andet parker, naturområder, fortidsminder, bygningsværker, kunst i byen og meget mere. Svaleruten er mærket med et blåt cirkulært svalesymbol på hvid baggrund på asfalt og fortove.  

 
 

Caféhaven

Caféhaven tilbyder en række aktiviteter med blandt andet friluftsbad, hoppepude, hængekøjer, gynger og meget mere. Det er gratis at komme ind, og stedet er meget børnevenligt med sit maksimalt 1,2 meter dybe svømmebassin. En perfekt måde at blive kølet af på en varm sommerdag.  

 

GoMonkey klatrepark

GoMonkey er en klatrepark, hvor du kan kravle op i store træer og udfordre både musklerne og højdeskrækken. Med hele 20 svævebaner er der rig mulighed for at få et sug i maven, når du flyver fra træ til træ.

Læs mere her. 

 
 
Foto: Ida Guldbæk Arentsen / Ritzau Scanpix

Gladsaxe Kirke

Gladsaxe Kirke har eksisteret siden slutningen af 1100-tallet og er stadig flot bevaret. Borgerne er glade for at være i kirken, fordi der blandt andet afholdes mange aktiviteter i kirken. Ellers benytter de lokale området omkring kirke til at hygge sig eller gå en tur med hunde.

Se mere her.

 
 
Foto: Ida Guldbæk Arentsen / Ritzau Scanpix

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik