Polsk kvinde fængslet for drab på sin kæreste

En 40-årig mand, der også var sigtet for drabet ved Jægerspris, er blevet løsladt.

 En 30-årig kvinde er onsdag eftermiddag i et grundlovsforhør ved Retten i Hillerød blevet fængslet i fire uger, sigtet for at have dræbt sin ni år ældre kæreste i et sommerhus i Kulhuse ved Jægerspris.

Lidt efter klokken et natten til onsdag blev Nordsjællands Politi alarmeret om, at en mand var blevet stukket i maven.

Kort efter var betjente fremme ved sommerhuset og forsøgte at yde livreddende førstehjælp, men omkring klokken halv to blev manden erklæret død af en akutlæge.

Offer ramt af 5 knivstik

Umiddelbart efter blev den 30-årige kvinde og en 40-årig mand, der begge ligesom den dræbte er polakker, anholdt og sigtet for drabet, som skete, mens kvindens 10-årige søn lå og sov i soveværelset.

Ifølge flere medier forklarede kvinden i grundlovsforhøret, at kæresten var kommet fuld og aggressiv hjem til sommerhuset. Hun var blevet bange for ham og havde stukket ud efter ham med kniven, men det var et uheld, at han blev ramt.

I retten kom det dog frem, at manden var blevet ramt af fem knivstik, blandt andet to i venstre side af brystet. Det ene stik var så kraftigt, at et ribben blev skåret over, skriver sn.dk.

Læs også: Polsk mand død....

Retten fandt, at der var begrundet mistanke om, at kvinden er skyldig i drab, og besluttede at varetægtsfængsle hende i fire uger. Den 40-årige mand, der også blev fremstillet i grundlovsforhør, blev løsladt.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik