Politistation solgt for 90 millioner kroner

Gladsaxe Kommune har købt den gamle politistation på Fremtidsvej.

Gladsaxe Kommune har købt den tidligere politistation på Fremtidsvej for knap 90 millioner kroner. 

Planen er, at området skal forvandles til Byens Port med et grønt område og gode parkeringsmuligheder. 

- Købet af politistationen passer rigtig godt ind i vores GladsaxeLiv-strategi om at skabe mere liv i byen. Området omkring Buddinge Station er et centralt knudepunkt, hvor rigtig mange mennesker færdes hver dag. Derfor er det oplagt at åbne området op og få skabt butikker og tilbud, så man ikke bare suser forbi, men får lyst til at slå sig ned og tage en pause, siger Gladsaxes borgmester Trine Græse i en pressemeddelelse fra kommunen. 

Med i prisen hører også en høj, markant bygning og to, lave etplansbygninger. Hvad der skal ske med dem, ligger endnu ikke fast. 

Tre forslag til brug af bygninger

Gladsaxe Kommune har lige nu tre forslag i spil, står der i pressemeddelelsen. 

Den ene mulighed er at skabe et Beskæftigelsens Hus, hvor Jobcentret, Ungeenheden og Job og Indsats samles i samme bygning. 

I dag er medarbejderne spredt på flere mindre lejemål, men hvis det ender med, at kommunen forfølger denne idé, skal det blive nemmere for borgerene at få adgang til de ansatte. 

Det andet forslag går ud på at indrette bygningerne til et sundhedshus i stedet for i det nuværende Træningscenter Gladsaxe på Kildegården, som det ellers var planen. 

Et sidste forslag går ud på at udnytte ejendommen til en blanding af boliger og erhverv. Et projekt der skal udvikles med private aktører. Det vurderer kommunen dog ikke som en realistisk plan, for det vil kræve store ændringer i lokalplanen. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik