Politimand får sten i hovedet under fartkontrol

Københavns Vestegns Politi søger vidner til en voldsepisode under hastighedskontrol på Buddinge Hovedgade.

En færdselsbetjent fra Københavns Vestegns Politi blev ramt i hovedet, da en person mandag eftermiddag kastede en sten gennem bagruden til en varevogn, hvor betjenten udførte automatisk hastighedskontrol.

Overfaldet fandt sted på Buddinge Hovedgade uden for København og gik ud over en 33-årig betjent, der måtte til behandling på skadestuen. Han er udskrevet igen, oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet søger vidner til stenkastet, der skete mandag eftermiddag ved 15-tiden på Buddinge Hovedgade nær Gladsaxe Møllevej.

Varebilen er en grøn VW Transporter, der fik knust bagruden.

På grund af et stort antal ulykker er Buddinge Hovedgade udpeget som en af de særlige ATK-strækninger, hvor politiet udfører automatisk trafikkontrol for at nedbringe antallet af dræbte og tilskadekomne.

Hastigheden på strækningen er begrænset til 50 kilometer i timen.

- Politiassistenten arbejdede netop med trafiksikkerhed, da han bliver overfaldet på denne her måde. Det er mig helt uforståeligt, siger politiinspektør Michael Kristiansen.

Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen som en overtrædelse af straffeloven og beder vidner om at henvende sig på telefon 43861448.

Det er anden gang i år, at en af kredsens betjente er blevet overfaldet under arbejdet med hastighedskontrol.

I februar blev der smidt en 400 gram tung metalgenstand ind gennem bagruden til en 34-årig færdselsbetjent på Avedøre Havnevej i Hvidovre.

Betjenten slap uden skader. I denne sag er der rejst tiltale for grov vold mod tjenestemand mod tre mænd på 19 og 20 år.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik