Politikere og erhvervsliv går sammen i trafikkamp

Ivrig debat hos Haldor Topsøe i Frederikssund om Nordsjællands haltende trafik.

Den store Frederikssund-virksomhed Haldor Topsøe har 600 medarbejdere i sin produktionbsafdeling. I dag fik den derudover besøg af 60 gæster, da et debatmøde om trafikudviklingen i Nordsjælland blev holdt netop på hos Haldor Topsøe. Og selvfølgelig kom debatten til at handle om Frederikssundsmotorvejen, der ikke går til Frederikssund og om Hillerødmotorvejen, der ikke går til Hillerød. Begge stopper de længe før den by, de har navn efter - og det rammer tusinder af pendlere, som dagligt må holde i lange køer i myldretiden.

En af mødets deltagere, Michael Almer, der er HR-direktør i Foss, lægger ikke skjul på vigtigheden af bedre trafikale forhold.

-Det er altafgørende for os, at de medarbejdere, vi skal ansætte næste år, ikke skal sidde og hænge i kø på Hillerødmotorvejen hver morgen, siger han.  

(Obs: I videoen herover fremgår det, at Michael Almer arbejder hos Haldor Topsøe - men det er ikke tilfældet. Det er Foss, han er ansat på.)

Og Haldor Topsøes ledelse er heller ikke i tvivl:

-Jeg synes, at vi i dag har sendt et signal dag om, at vi står sammen for at få de her enormt vigtige projekter til at ske i virkeligheden. Det er det, der kan gøre en forskel for os, forklarer senior vice president Kim Saaby Hedegaard.

Dagens møde havde deltagelse både af erhvervsfolk, borgmestre, byrødder og folketingspolitikere. Det var Trafiknetværk Nordsjælland, der havde taget initiativ til mødet. I det sidder Venstre-folketingspolitikeren Hans Andersen.

-Vi kan se sort på hvidt, at pengene er blevet sendt forbi Nordsjælland, når det kommer til vejprojekter. Konferencen skal hjælpe med til, at vi alle får de skarpeste argumenter når vi møder ministeren og andre folketingsmedlemmer, siger han.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik