Politiker overfaldet: Skubbet ud af kørestol

Det unge, radikale byrådsmedlem i Fredensborg, Kristian Hegaard, blev natten til lørdag skubbet ud af sin kørestol og frastjålet sin mobiltelefon på en bar i København.

Kristian Hegaard måtte bruge sin lørdag eftermiddag og aften på Nordsjællands Hospital, efter han natten til lørdag blev revet ud af sin kørestol på en bar i København.

- Det, jeg har fået oplyst, er, at min ven var ude at aflevere sin jakke i garderoben og i mellemtiden - i det meget korte tidsrum - der er jeg i et hjørne af baren, hvor der er en eller anden høj, skaldet person, der simpelthen vælter mig ud af kørestolen, så jeg slår hovedet direkte ned i stengulvet på den her bar, siger Kristian Hegaard til TV 2 Lorry.

Kristian Hegaard fortæller, at han har hjernerystelse og hukommelsestab for den del af aftenen, hvor overfaldet fandt sted.

Den unge politiker har derfor heller ikke anmeldt overfaldet til politiet endnu, da han ikke mener, at han har nok informationer omkring sin overfaldsmand.

Da Kristian Hegaard kom til sig selv igen, opdagede han desuden, at gerningsmanden havde taget hans Iphone med "som souvenir", som han selv kalder det.

Vagterne på baren, Bakken, i Kødbyen forsøgte efterfølgende at finde gerningsmanden, der dog ikke blev fundet.

Og netop vagterne og de andre gæster på Bakken var hurtige til at hjælpe Kristian Hegaard, da han lå på barens stengulv.

- Det er næsten det bedste af det hele, folk var simpelthen så søde. Vagterne og alle personer, de var meget hurtige til at hjælpe mig op.

Da TV 2 Lorry møder Kristian Hegaard søndag, er han på vej til møde - for sådan overfald skal ikke holde ham hjemme:

- Jeg har det sådan, at der er sgu ikke nogen, der skal slå mig ud eller forhindre mit arbejde hverken i den ene eller anden retning. Så det får han ikke lov til, siger han og fortsætter.

- Og jeg tager selvfølgelig ud på min yndlingsbar igen næste weekend, for der er ikke nogen, der skal slå mig ud på den bekostning.

Kristian Hegaard sidder i kørestol på grund af et medfødt handicap.

I marts sidste år var han med til at starte en debat om inhabilitet, da han blev udelukket fra et forhandlingsmøde om handicapforhold i Fredensborg Kommune - netop på grund af sit eget handicap.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik