Politiker meldt til politiet

Byrådsmedlem i Gribskov Kommune Susan Kjeldgaard (S) er blevet politianmeldt for at svindle sig til formandshonorar. Hun afviser på det kraftigste, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Når formændene i Gribskov Kommunes udvalg går på ferie, konstitueres næstformændene til at varetage de opgaver, der måtte være, mens de er væk. Det arbejde mener medlem af Lokaldemokratisk Liste Henrik Brevadt ikke, at politikerne passer i tilstrækkelig grad, og han har derfor meldt konstitueret formand for Plan- og Miljøudvalget, Susan Kjeldgaard til politiet for uretmæssigt og uberettiget at hæve honorar for hvervet.

Henrik Brevadt hævder at have foretaget en række kontrolopkald til de konstituerede formænd i kommunen i juli måned, men uden at være kommet i kontakt med dem.

Susan Kjeldgaard afviser blankt, at der er noget om sagen og er meget rystet og chokeret over anmeldelsen.

- Det passer overhovedet ikke. Jeg har været aktiv hele perioden og har haft kontakt med administrationen. Desuden har jeg tjekket mine mails, og jeg har været på rådhuset, når der har været behov for at være der. Det er nogle meget voldsomme påstande, siger Susan Kjeldgaard.

Politiet undersøger nu sagen.