Det var en kold omgang, der ventede David Muniz Zepernik. Se klippet, hvor han springer, længere nede i artiklen. Foto: TV 2 Lorry

Politiker holder vådt valgløfte: Springer i Københavnsk sø

David Munis Zepernick fra Radikale Venstre på Frederiksberg måtte bide al skam i sig og hoppe en tur i en af søerne i København.

Man skal holde, hvad man lover.

Det mener den radikale politiker David Muniz Zepernik, der blev valgt ind i byrådet på Frederiksberg ved kommunalvalget den 21. november.

Et af David Muniz Zeperniks løfter i valgkampens slutspurt var, at han ville hoppe en tur i Skt Jørgens Sø, hvis han blev valgt til kommunalbestyrelsen på Frederikberg.

Mandag den første januar levede han op til sit løfte, da han sprang i søens iskolde vand ved højlys dag.

00:11

Sådan her ser det ud, når fælden klapper, om man må holde sit valgløfte om at hoppe en tur i en af de københavnske søer. 

Luk video

Læs også Badesø midt i København møder modstand

Politisk mærkesag

Radikale Venstre på Frederiksberg har stillet forslag om at omdanne Sankt Jørgens Sø ved Planetariet på grænsen mellem København og Frederiksberg til park, som båder rummer skybrudssikring og mulighed for at bade.

David Muniz Zepernick har haft projektet som en af sine mærkesager under valgkampen, og i dag fik han så en forsmag på det, da han havde sin første officielle arbejdsdag som kommunalpolitiker.

00:26 Luk video

Læs også Sammenstyrtet stillads vælter ud på gade

Læs også Sidste glimt af Dorte: Fanget af naboens videoovervågning