Politiets besked til gerningsmand bag skyderi: Vi ved, hvem du er. Meld dig selv

Københavns Vestegns Politi efterforsker skyderier på Vestegnen. En person er i søgelyset for skyderiet i Albertslund, og nu opfordrer politiet ham til at melde sig selv.

Torsdagens to skyderier på den københavnske vestegn efterforskes af Københavns Vestegns Politi, og fredag er man kommet et skridt nærmere en anholdelse.

quote Vi leder efter ham og vi finder ham. Han ville gøre det nemmere for sig selv ved at melde sig med det samme

politiinspektør Mikael Wern

I hvert fald har politiet fået konkret mistanke om, hvem der står bag skyderiet i Albertslund, hvor en ung mand blev ramt af skud i benet.

Derfor opfordrer de nu gerningsmanden til at melde sig selv.

- Vi leder efter ham og vi finder ham. Han ville gøre det nemmere for sig selv ved at melde sig med det samme, siger politiinspektør Mikael Wern i en pressemeddelelse

Københavns Vestegns Politi opfordrer også vidner om at melde sig, hvis de har informationer om skyderiet, der skete ud for Storkens Kvarter 8A.

Hvad angår Rødovre-skyderiet, så efterforsker politiet fredag formiddag ved Absalon Camping i Rødovre ikke langt fra gerningsstedet på Roskildevej. 

Her fandt politiet en bil med tilknytning til skyderiet. En anden bil også med tilknytning til skudepisoden blev fundet klokken lidt efter midnat ved Smørmosestien i Bagsværd. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik