Politiet viste tyvekoster frem: Mange genforenet med deres ejendele

Stor interesse, da Midt- og Vestsjællands Politi åbnede dørene og viste tyvekoster frem.

Hvis man har prøvet det, så ved man, hvor frustrerende og irriterende det er: Indbrud.

Ikke bare er det besværligt og dyrt - man kan også have mistet genstande, som ikke bare kan fornyes med en check fra forsikringsselskabet. Det kan for eksempel være sølvtøj eller arvestykker, der har været i familien i mange år.

Derfor var interessen overvældende, da Midt og Vestsjællands Politi tirsdag holdt åbent hus i Roskilde, hvor de viste en meget stor mængder tyvekoster frem for folk, der dermed fik chancen for at se, om deres mistede genstande skulle være iblandt.

- Der var i hvert fald en 10-15 stykker, der gik - ikke tomhændede, men med noget i hænderne og lutter glade smil - fra vores åbent hus, fortæller kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard, Midt - og Vestsjællands Politi.

Det åbne hus fungerede, så der var forskellige afdelinger - værktøj for sig - sølvtøj for sig og så videre.

- Så blev folk guidet rundt sammen med en politimand, siger Martin Bjerregaard.

I alt dukkede 250 mennesker op til det åbne hus - og dermed gik mange derfra uden det, de ledte efter. Alligevel er der stor tilfredshed med arrangementet hos Midt- og Vestsjællands Politi.

De har efterfølgende modtaget henvendelser fra andre, der leder efter noget, de har fået stjålet - og man er velkommen til at skrive, hvis man har en idé om, at det, man har fået stjålet, er med i samlingen.

Hele samlingen blev beslaglagt, da Midt- og Vestsjællands Politi anholdt en formodet indbrudstyv i Odsherred, hvor de på hans adresse fandt den store mængde genstande.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik