Politiet vil bygge stort hegn efter drab på Jesper Jul

Efter drabet på politibetjent Jesper Jul vil politiet nu have et højt hegn bygget rundt om politigården.

Da politibetjenten Jesper Jul i december 2016 blev skudt ned foran politigården i Albertslund, satte det gang i overvejelser om at forbedre sikkerheden for de ansatte på politigården på Birkelundsvej.

Det har nu ført til et konkret forslag om at sætte et 2,5 meter højt hegn rundt om politigården, skriver Lokalavisen.

Lokalavisen skriver også, at forslaget har været til nabohøring, at det nu endeligt skal vedtages af kommunalbestyrelsen i Albertslund, før hegnet bliver en realitet.

Naboerne accepterer hegnet, men grundejerforeningen har nogle forbehold, hvor man blandt andet er bekymret for, at hegnet kommer til at samle affald. Derfor ønsker man fra grundejerforeningens side, at politiet selv står for opsamling af affald. Det ønske har politiet efterkommet.  

Det er planen, at hegnet bliver placeret inde på grunden, hvor det bliver delvist skjult af beplantning. Desuden skal hegnet være grønt, så det er afstemt med området.

Ender det med, at politigården bliver hegnet ind, så vil der fortsat være fri adgang til politigårdens hovedindgang og til gæsteparkeringen foran uden at skulle igennem en låst port.

Sagen behandles ifølge Lokalavisen af Miljø- og Byudvalget 10. februar og skal derefter godkendes af kommunalbestyrelsen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik