Politiet undersøger skud i Rødovre: To mænd er mistænkt

Op mod otte skud er affyret i Rødovre søndag aften. Ingen personer er ramt, men skuddene ramte en Fakta butik.

Politiet på Københavns Vestegn undersøger mandag morgen fortsat en melding om op mod otte skud på Fortvej i Rødovre.

Skuddene blev angiveligt affyret af to yngre mænd på en knallert. Det fortæller vagtchef Henrik Andreasen fra Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet på baggrund af oplysninger fra øjenvidner til episoden.

- Men ingen er blevet ramt, og ingen har henvendt sig til os og fortalt, at de er blevet beskudt, så vi efterforsker fortsat sagen, siger han.

Det er således stadig uvist, hvad der ligger præcis bag skuddene, som faldt ved 21-tiden foran en Fakta.

Ifølge politiet kom de to mænd kørende på en lys knallert, hvorfra de åbnede ild mod en eller flere personer ved butikken.

- Vi har fundet fem anslagshuller i facaden og i ruden ved Fakta, men vidner fortæller, at de har hørt op mod otte skud, siger Henrik Andreasen til Ekstra Bladet.

Politiet har haft hundepatruljer på stedet, der blandt andet fandt en udbrændt knallert 800 meter fra butikken.

- Det er nærliggende at tro, at der er tale om den samme knallert, siger vagtchefen, der endnu ikke ved om skyderiet er banderelateret.

Ejendommen, hvor Fakta-butikken ligger i stueetagen, huser beskyttede boliger for ældre mennesker og almindelig beboelse. Mindst to projektiler ramt vinduer på ejendommen første etage, skriver Ekstra Bladet.

I januar blev der også affyret skud i Rødovre. 20. januar lød der 14 skud fra et automatvåben på Hvidsværmervej mod en villa, hvor tre unge mænd befandt sig.

Politiet fandt en gammel maskinpistol af mærket Stengun i en udbrændt bil, som muligvis kan sættes i forbindelse med skyderiet mod villaen.

Ingen blev ramt ved skyderiet, selv om flere af kuglerne gik gennem et vindue.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik