Stor politiaktion: Mand truede med pistol i trafikuoverensstemmelse

Borgerne i Rødovre bliver bedt om at acceptere de afspærringer, som politiet har sat op. Indtil videre vil de ikke kommentere sagen yderligere.

Foto: Mathias Øgendal / presse-fotos.dk

Opdateret 16.37: Vagtchefen ved Københavns Politi oplyser, at en mand er anholdt for at true en person med noget der lignede en pistol i forbindelse med en uoverensstemmelse i trafikken på Prøvestensvej tidligere i dag.

I den anholdtes bil fandt politiet en gaspistol (Plomberet pistol der kan affyre løst krudt og gaspatroner, red.), og vagtchefen oplyser, at manden vil blive sigtet for trusler på livet og overtrædelse af våbenloven ved at anvende gaspistolen i den sammenhæng.

Opdateret: Politiet oplyser ved 14-tiden til TV 2 Lorry, at man har anholdt en enkelt person i forbindelse med aktionen i Rødovre.

 

"Vi er ved at undersøge et kriminelt forhold i Rødovre med en større styrke."

Sådan lyder beskeden fra Københavns Vestegns Politi på Twitter kort før kl. 13 og det er også den samme bedsked de giver over for TV 2 Lorry.

  Foto: Mathias Øgendal / presse-fotos.dk

- Vi har ikke yderligere kommentar til sagen, men skal nok melde ud, når vi har mere at sige senere, lyder det fra presseansvarlig Claus Buhr.

I mellemtiden opfordres borgerne til at acceptere de afspærringer, som politiet har sat op på Engbovej i Rødovre.

Politiet er til stede med en større gruppe betjente, men det er altså fortsat uvist, hvad årsagen til det massive politiopbud skyldes.

  Foto: Mathias Øgendal / presse-fotos.dk

 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret