Politiet stopper eftersøgning i ubådssagen

Politiet havde håbet på at finde Peter Madsens og Kim Walls mobiltelefoner, men det opgives nu.

Københavns Politi har valgt at stoppe eftersøgningen i Køge Bugt og Øresund i forbindelse med ubådssagen, oplyser drabschef Jens Møller til BT.

- Som det ser ud nu har vi besluttet, at der ikke er grund til at søge yderligere i vandet med hverken skibe eller dykkere. Vi har fundet alle Kim Walls kropsdele - en torso, et hoved, benene og to arme - men der har været enkelte andre ting, som vi indtil nu har overvejet, om der var grund til at vi fortsat ledte efter, siger drabschefen til BT.

Den 29. november fandt politiet den sidste kropsdel tilhørende svenske Kim Wall. Men politiet har siden da søgt efter både hendes og Peter Madsens mobiltelefoner.

Samtidig har efterforskerne også håbet på at finde andre redskaber, der kunne være af betydning for sagen andet end den sav, som er blevet fundet og som Peter Madsen formodes at have anvendt til at partere liget af den svenske journalist.

Det er kun til vands, at efterforskningen stopper. Det forventes, at Københavns Politi inden længe vil rejse tiltale mod den varetægtsfængslede Peter Madsen.

- Vi sætter nu punktum for eftersøgningen i vandet, men fortsætter efterforskningen i sagen. Den pågår løbende, så længe retssagen ikke er startet, og det kan heller ikke afvises, at der i nogle af de kommende retsmøder under sagen kan komme begæringer fra forsvarer eller anklager om yderligere efterforskningsskridt. Det er set før, siger drabschef Jens Møller til BT.

Tidslinje over ubåds-sagen.
Tidslinje over ubåds-sagen.
Foto: TV2 Lorry

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik