Politiet søger vidner til nattens skudepisode i Køge

Mellem 7 og 9 skud blev i nat affyret ved et boligområde på Gymnasievej i Køge. Midt- og Vestsjællands Politi søger nu vidner til skyderiet.

Politiet fik klokken 1.37 en anmeldelse fra beboere i området om, at de havde hørt syv-ni skud, og efterfølgende er der fundet patronhylstre i området.

- Vi vil gerne tale med folk, der har oplevet noget i området omkring Gymnasievej mellem klokken 01.30 og 2 natten til søndag, siger vagtchef Henrik Møller Nielsen, Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet fandt ingen fandt sårede, så tilsyneladende er ingen personer ramt af skuddene. Derimod fandt man to biler med skudhuller, som teknikere nu er ved at undersøge. Desuden gennemsnuses området af politihunde for at finde mulige spor efter skyderiet.

Det er foreløbig uklart, hvorfor der er skudt mod netop de to biler.

- Bilernes ejere er ikke umiddelbart banderelaterede. Derfor ved vi ikke, hvorfor der er skudt mod dem, siger Henrik Møller Nielsen.

Politiets teknikere er også ved at undersøge de patronhylstre, som er fundet i området for at fastslå, hvilke våben de er affyret fra.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige, om skyderiet er banderelateret, men det kan ifølge vagtchefen ikke udelukkes.

- Bilerne er ikke umiddelbart banderelaterede, men skyderiet er foregået i et område, hvor nogle bander holder til. Derfor kan det ikke udelukkes, men vi kan ikke sige det hundrede procent, siger Henrik Møller Nielsen.

Borgere, der eventuelt har set eller hørt noget i området omkring Gymnasievej, kan kontakte politiet på telefon 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik