Politiet søger vidne til knivoverfald i S-tog

Politiet efterlyser en ung mand, der natten til søndag blev chikaneret af fire gerningsmænd, hvor den ene stikker en kniv dybt i ryggen på en 30-årig mand, som bad gerningsmændene om at opføre sig ordentligt i S-toget mellem Greve og Hundige.

Manden, som er mellem 18 og 20 år er kronvidne i sagen. Det var ham, der i første omgang blev chikaneret af gruppen af de unge overfaldsmænd.

-Ham vil vi meget gerne høre fra, siger vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Bent Sten Andersen, til Ritzau.

Den 30-årige sad ved siden af den yngre mand, som de fire unge kaster flasker efter, og han bad dem om at holde op med at genere og provokere. Det startede et slagsmål, og først da de fire unge var stået af toget, opdagede den 30-årige, at han var stukket.

- Det har ikke ramt nogle vitale organer, men han har fået et dybt stik i ryggen, og så er han også snittet på halsen og øret, fortæller vagtchefen.

- Det kan meget vel blive takseret til drabsforsøg senere, når vi får vidneforklaringer og flere informationer, men lige nu er det grov vold, lyder det.

Gerningsmændene, der stod på toget i Greve, beskrives som værende omkring 25 år og af anden etnisk herkomst end dansk. En af dem havde armen i en slynge, og det giver politiet noget at gå efter.

- Vi har en klar indikation om, i hvilket område og i hvilken omgangskreds vi skal finde gerningsmændene, men vi har ikke identificeret dem endnu, siger Bent Sten Andersen.

- En af gerningsmændene går med en arm i slynge, og det giver os jo nogle tip at gå efter, fortæller han.

Den ene gerningsmand var kraftig af bygning med sort hår, der var barberet af i siderne. Han havde sin venstre arm i en slynge og var iført sort trøje, beige bukser og sorte sko.

De tre øvrige gerningsmænd var alle normale af bygning og havde blå cowboybukser på. En person havde også kort, sort hår, der var barberet af i siderne. Han havde sort jakke og sorte Adidassko på.

En anden bar en hvid Adidastrøje med lynlås og en beige kasket, mens den sidste gerningsmand var iført en sort trøje med lynlås og hvide striber på ærmerne.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik