Politiet søger vidner til knivdrab

Med få minutters mellemrum skete der to blodige knivstikkerier i København. En 19-årig blev dræbt, mens fem andre er sårede.

En ung mand blev nytårsnat dræbt og fem andre blev såret i forbindelse med to knivstikkerier i indre by.

De to alvorlige episoder får nu Københavns Politi til at søge vidner, der har set noget.

Den første anmeldelse tikkede ind hos Københavns Politi Klokken 04.06. Her var to mindre grupper unge mænd stødt ind i hinanden ved Hauser Plads og Kultorvet, og to 20-årige endte med at blive stukket med knive. De er begge uden for livsfare.

Værre gik det få minutter senere, da politiet klokken 04.12 atter fik en anmeldelse om knivstik – denne gang omkring krydset mellem Gothersgade og Borgergade.

Her blev en 19-årig og tre 20-årige mænd stukket med knive. Den 19-årige mistede livet, mens de tre andre er uden for livsfare.

De pårørende til den 19-årige er blevet underrettet, og ifølge politiet er der ingen sammenhæng mellem de to knivstikkerier. På nuværende tidspunkt er der heller ikke noget der tyder på, at knivstikkerierne er banderelateret.

En person anholdt, men ikke sigtet

- Det tyder på at være uoverensstemmelser mellem diskoteksgæster, som udvikler sig og fører til denne tragiske hændelse. Vi er stadig i fuld gang med efterforskningen og vil meget gerne tale med alle, der har været til stede eller ved noget om, hvad der er sket, siger efterforskningsleder, Vicepolitiinspektør Knud Hvass.

Da politiet ankommer til Gothersgade, opfører en person sig mistænksomt og bliver efterfølgende anholdt. Personen er på nuværende tidspunkt ikke sigtet i sagen.

- Det er for tidligt at sige noget nærmere om den persons rolle, det er vi i færd med at få overblik over, siger Knud Hvass.

Har du oplysninger om en af de to sager, kan du henvende sig på telefon 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Magnus Buhl Hansen

playMagnus Buhl Hansen blev dræbt af vanvidsbilist på Langebro - retssagen er udskudt

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere