Politiet søger vidner til brand i Rigspolitiets nye bygning

Københavns Vestegns Politi kommer nu med et signalement af en yngre mand, der er set løbe fra stedet.

Det er fortsat uvist, hvordan der torsdag den 9. februar ved 17-tiden opstod brand i den bygning, som Rigspolitiet er ved at opføre på Ejby Industrivej 125 i Glostrup. Det kan ikke udelukkes, at branden var påsat, og derfor leder Københavns Vestegns Politi efter vidner, der kan have set noget i området.

Politiet har derfor udsendt et signalement af en ung mand, som et vidne har set løbe fra området omkring en Ingo-tankstation på Ejby Industrivej 111 klokken 17.01. Her løb han direkte over mod den nye bygning og ind i den gennem håndværker-adgangen i det sydvestlige hjørne, oplyser politiet i en pressemeddelelse. 

Løb fra stedet

Vidnet beskriver manden som 170-175 cm høj, bred af bygning, ikke nødvendigvis muskuløs. Han var iført sort strikhue, der gik ned til øjenbrynene samt et sort tørklæde, der dækkede underansigtet. Derudover var han i en kort, sort bomberjakke, der gik ham til taljen, sorte, let forvaskede joggingbukser med elastikker ved anklerne. På stoffet var der mørkegrå pile ned langs benene og muligvis mørke sko.

Den efterlyste mand er på overvågningsvideoen fra stedet set løbe fra stedet omkring 17.18-17.19. Han løb ad Ejby Industrivej til Ringvejen, som han passerede for derefter at forsvinde ind i villakvarteret nordvest for Nordre Ringvej.

Har du set noget i området den 9. februar, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes via 114 eller direkte på 43 86 14 48.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20061111-165214-4-1920x1247we (1)

Anklage: Albaner i Kastrup brugte kryptomobiler og hemmelige rum i største narkosag nogensinde

Taastrupgård vandalisme dæk skåret op

Her har 60 biler fået skåret dæk op: Nu sætter politiet ind over for vandaler

Drab i Gentofte

15-årig før slagsmål, hvor 18-årig blev dræbt: "Tag maskering med"

Jesper Jul

playFire år efter drabet på politibetjent: Nu samler kollegas kone ind i hans minde

Glostrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere