Politiinspektør ved Københavns Politi, Torben Svarrer, ved pressebriefing om skuddrab i Mjølnerparken den 9. november Foto: TV 2 Lorry

Politiet søger vidne i rød jakke efter skyderi: "Han har set noget"

Torsdag eftermiddag blev der skudt i Mjølnerparken. En 22-årig mand blev dræbt, men politiet har endnu ikke anholdt gerningsmænd. Nu efterlyser de vidner.

- Vi havde en alvorlig episode klokken 15.31 i Mjølnerparken. Skyderiet er foregået ved, at to personer er kommet kørende til Mjølnerparken på en knallert. De var begge maskeret, siger politiinspektør Torben Svarrer ved pressebriefing på Københavns Politigård torsdag aften.

- Den ene af de to står af knallerten og skyder mod en bil med tre personer i. De to personer bliver ramt, og den tredje flygter fra stedet, siger han.

Politiet har tidligere torsdag aften foretaget en anholdelse på HC Ørstedsvej på Frederiksberg. Den anholdte, en 28-årig mand fra bandemiljøet, mener politiet kan have tilknytning til skyderiet.

Alligevel søger Københavns Politi vidner til skudepisoden torsdag eftermiddag. 

Læs også Kampklædte betjente med maskinpistoler omringer bandemedlem

Politiet: "Vi søger særligt efter to vidner"

- Knallerten kører fra stedet efter skyderiet og drejer til venstre ad Tagensvej. Vi har senere fundet knallerten, og vi tror, at gerningsmændene er blevet kørt videre i en bil.

- Derfor efterlyser vi vidner til episoden, som har set gerningsmændene, siger politiinspektøren og tilføjer:

- Vi ved, at en mand i rød jakke har stået på hjørnet af Tagensvej ved Mjølnerparken, da det her sker. Han har set noget, og vi vil meget gerne høre fra det vidne.

Københavns Politi efterlyser samtidig et kvindeligt vidne, som også overværede episoden. 

Har du set noget, kan du kontakte Københavns Politi på 114. 

Læs også 22-årig død efter skyderi ved højlys dag