Politiet slog til igen: Ny rydning af Pusherstreet

Natlig aktion mod et sovende Pusherstreet forløb fredeligt - nybyggede hashboder fjernet

Det gik anderledes stille for sig, da Københavns Politis Task Force Pusherstreet i nat slog til mod fristadens illegale hashmarked -  for anden gang på kun tre dage.

-Der var ingen uro, og der lå nogle få stykker og sov. Der var jo Gnags-koncert i går. Dem sagde vi god morgen til, fortæller lederen af Task Forsce Pusherstreet, Dannie Rise til TV 2 Lorry.

Se flere billeder og video fra Local Eyes her.

I fredags slog et stort antal betjente til mod hashboderne i Pusherstreet, og det gik ikke stille for sig. Boderne blev brækket ned, savet op og fjernet. Men der gik ikke længe, fra politiet forlod området, til nye boder skød op. Det er dem, der blev fjernet ved nattens aktion.

-Det her er en håndsrækning til "det gode Christiania". Vi siger til christianitterne - brug nu asfalten til noget fornuftigt. Området er jo ikke pushernes - det er jeres. Området tilhører "det gode Christiania", forklarer Dannie Rise.

Aktionen i nat begyndte cirka klokken 3, og denne gang har politiet fjernet mellem 20 og 25 boder.

-På det tidspunkt er der ikke ret mange mennesker. Der er nogle få af boderme der holder åbent 24/7, men her stak de af med det samme, da vi dukkede op, fortæller han.

Og dermed kunne politiet arbejde i ro og mag. Af hensyn til de sovende i området blev der ikke brugt motorsave eller andet larmende udstyr under aktionen.

Der var ingen anholdte ved indsatsen i Pusherstreet i nat.

 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik