Politiet slår til i Storkøbenhavn i større narkosag

I en aktion mod narkonetværk er seks blevet anholdt. Politiet har tidligere fundet seks kilo kokain i sagen.

I alt seks mænd blev anholdt og 14 adresser ransaget, da dansk og svensk politi onsdag slog til i en større narkosag.

Det var politiets særlige enhed mod organiseret kriminalitet, Særlig Efterforskning Øst, som stod for aktionen, der skete som led i efterforskningen af en større sag om narkosmugling.

Allerede i begyndelsen af december fik politiet hul på efterforskningen mod gruppen, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Dengang blev der beslaglagt omkring seks kilo kokain. Siden er tre personer varetægtsfængslet i sagen, og så sent som i sidste uge beslaglagde politiet omkring 600.000 kroner hos en udenlandsk statsborger.

Kontanter, stoffer og våben

Ved onsdagens aktion blev fem mænd i alderen 22 til 25 år anholdt i det storkøbenhavnske område. Samtidig anholdt det svenske politi en 38-årig mand i sagen.

Ved ransagningerne har politiet beslaglagt et større kontantbeløb, en mindre mængde dopingmidler og kommunikationsmidler.

Desuden har man beslaglagt ammunition, peberspray, stikvåben og en strømpistol samt udstyr til forarbejdning og ompakning af narkotika.

Grundlovsforhør torsdag

Politiet fortsætter sin efterforskning af sagen og kan ikke udelukke, at der vil komme flere anholdelser.

De fem mænd, der blev anholdt i Danmark, vil torsdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. Her vil anklageren kræve dørene lukket af hensyn til den videre efterforskning.

Den 38-årige vil blive fremstillet i retten i Sverige.

/ritzau/


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik