Politiet skyder mand i låret

Politiet har natten til mandag skudt og ramt en mand i benet under en episode i Herlev.

Vestegnens Politi har kort efter midnat natten til mandag affyret skud og ramt en mand i benet. Det bekræfter Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) over for Ekstra Bladet.

Episoden fandt sted på Herlev Ringvej nær Herlev Hovedgade i Herlev.

- En mand er blevet ramt i låret, men han skulle være uden for livsfare, siger Kristian Palmann Jensen fra DUP og tilføjer:

- Vi har endnu ikke detaljerne om, hvad der skete. Men der er ingen indikationer på, at det skulle være i relation til bandekonflikten i København.

DUP blev tilkaldt omkring klokken 2. Når politiet har afgivet skud, er det reglen, at kun DUP må arbejde på gerningsstedet.

Nattens hændelse afrunder en voldsom weekend i København og omegn, der både har budt på knivstikkerier, masseslagsmål mellem bander og skyderi.

Klokken 23.30 søndag blev der affyret skud mod en bil med to unge mennesker, der holdt stille på Bystævnet i Brønshøj.

- En bil kører op på siden, og der bliver skudt to gange. Sandsynligvis fra en pistol. En kugle rammer bilen, og en anden ryger forbi, siger Kenneth Jensen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Ingen kom til skade, og politiet ved endnu ikke, om episoden er banderelateret. Ingen er anholdt, oplyser de.

Natten til søndag udviklede et masseslagsmål ved Parken i København sig dramatisk. Tre personer blev stukket ned foran sportsarenaen efter en fest på en bar. Der blev også affyret skud. Politiet anholdt her 28 personer.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik