Politiet er sikre: Brand i Stenløse Bio var påsat

Den 4. maj brændte biografen i Stenløse ned. Dengang sagde politiet, at der muligvis var tale om en påsat brand. Nu er de sikre: Branden var påsat.

De brandtekniske undersøgelser i Stenløse Bio er nu færdige. Og Efterforskningsafdelingen hos Nordsjællands Politis resultater viser, at branden, der hærgede i den nu tidligere Stenløse Bio i starten af maj, blev påsat.

- Vi kan ikke sige, hvordan branden er opstået, men vores undersøgelser viser, at branden er startet ved scenen i den gamle biograf. Hverken en el-installation eller noget andet kan have forårsaget branden. Det ligger helt fast, så branden er påsat, siger efterforskningsleder fra Nordsjællands Politi, Kent Rømer, til LokalAvisen.

På trods af at arnestedet for branden nu er fastlagt, er de nærmere omstændigheder omkring branden stadigvæk uvisse.

- Vi kan se, at branden er antændt ved scenen i bygningen. Om den så er påsat ved et uheld eller gennem en bevidst handling, ved vi ikke, lyder det fra Kent Rømer ifølge LokalAvisen.

Derfor fortsætter politiets efterforskning af biograf-branden i håb om, at de kan finde frem til brandstifterne.

Efterforskningslederen fra Nordsjællands Politi er dog begrænset optimist omkring en egentlig opklaring af sagen og gerningsmændende bag men forsikrer dog, at sageb ikke bliver henlagt eller arkiveret.

- Når vi kaster os over en sag, så er det også vores mål at opklare den. Mange borgere har set og hørt om denne brand, så hvis nogen har brugbare oplysninger, der kan føre til en opklaring, så må de meget gerne kontakte os, siger Kent Rømer til LokalAvisen.

Tidligere har politiet udtalt, at der er blevet set en gruppe unge mænd omkring biografen umiddelbart før branden, som blev opdaget omkring 19-tiden den 4. maj. 

Det lykkedes ikke for Frederiksborg Brand og Redning at redde den gamle biografsal, der efterfølgende blev erklæret for nedbrændt.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik