Politiet sigter 35-årig for dødsvold mod mor til to

Efter ni timer med undersøgelser på gerningsstedet i Greve, sigter politiet nu den dræbtes samlever for vold med døden til følge.

En 35-årig mand er sigtet for vold med døden til følge, efter at hans 32-årige samlever blev fundet død på deres fælles bopæl i Tjurgården i Greve lørdag formiddag.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Det var den sigtede selv, som anmeldte dødsfaldet af den 32-årige kvinde til politiet klokken 09.53. Politiet anholdte ham kort tid efter, fordi de fandt dødsfaldet mistænkeligt. 

Børnene er hos familien

Kvinden er mor til to børn, som hun har sammen med den anholdte. De er nu anbragt hos familie.

Politiets kriminalteknikere og retsmedicinere har lørdag foretaget undersøgelser og sikret beviser på bopælen. De har også undersøgt både den anholdte og den afdøde.

- Det er på baggrund af de undersøgelser, vi har lavet derude, at vi nu mener, at der er grundlag for en sigtelse, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

Det var først efter ni timer, at liget af den afdøde blev kørt væk fra lejligheden i Greve. Men det er ganske normal procedure, at teknikere og retsmedicinere grundigt undersøger liget på findestedet, siger Martin Bjerregaard.

Politiet har endnu ikke fastslået den præcise dødsårsag, og den afdøde kvinde vil derfor blive obduceret i løbet af mandagen. 

Efter grundlovsforhør ved Retten i Roskilde søndag formiddag, har politiet varetægtsfængslet manden frem til 22. december.

 

 
 
Foto: Google maps

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik