Politiet ser sammenhæng mellem skyderier

Et skyderi på Østerbro i København hænger muligvis sammen med skud mod taxa på Nørrebro mandag aften.

Kort inden mandagens skyderi på Jagtvej på Nørrebro i København, blev der affyret skud et andet sted i byen.

Politiet formoder, at der kan være en sammenhæng og søger nu vidner til den første skudepisode, som fandt sted på Østerbro.

Det foregik i Reersøgade, som er en sidegade til Jagtvej i den ende, der ligger på Østerbro. Her hørte vidner to skud blive affyret, og politiet har efterfølgende fundet to patronhylstre, som underbygger den forklaring.
- Hvis der er nogen, som har bemærket noget mellem klokken 23.15 og 23.19, så hører vi meget gerne fra dem.
- Det er foregået på parkeringspladsen på Reersøvej ud for nummer 4, fortæller Claus Vinther, der er central efterforskningsleder hos Københavns Politi.

Skudepisoden hænger muligvis sammen med det skyderi, som udspillede sig kort efter et andet sted på Jagtvej. Her blev der affyret otte skud mod en hyrevogn.

De tre passagerer stak efterfølgende af fra stedet, men politiet har talt med taxachaufføren, der er rystet over de voldsomme begivenheder.
- Skyderiet mod taxaen sker klokken 23.30, så tidsmæssigt og afstandsmæssigt kunne det godt tyde på, at det har forbindelse til skyderiet i Reersøgade, siger Claus Vinther.

I løbet af natten anholdt politiet en mand i Mjølnerparken på Nørrebro i forbindelse med sagen. Han befandt sig i en rød BMW, hvor politiet fandt et skudhul.
- Han har fortalt, at han blev beskudt på Reersøgade, og det passer meget godt sammen med, hvad vi ellers ved, fortæller Claus Vinther.
Politiet har løsladt den anholdte uden at sigte ham for noget i forbindelse med nattens skudepisoder.

Efterforskerne skal nu i gang med at sammenligne de patronhylstre, der er blevet fundet på de to gerningssteder. Det kan afsløre, om der er blevet skudt med det samme våben.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik