Politiet savner vidner fra Christiania

Brandbombe ramte trappe blot halvanden meter fra kvindelig beboer i Fredens Ark på Christiania

I de seneste grove sager om knivoverfald og angreb med en brandbombe håber politiet, at vidner fra Christiania snart kommer med oplysninger.

Tidligt om morgenen 23. juni blev to personer stukket flere gange med kniv på værtshuset Nemoland, men det er småt med hjælp fra vidner, der overværede forbrydelsen.

- Vi håber meget på henvendelser fra folk, der har set noget, eller som har en viden om, hvem gerningsmændene er, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen.

Han undrer sig over den manglende hjælp til at få opklaret de grove sager.

Fredag morgen rykkede betjente ud til bygningen Fredens Ark for at anholde en mistænkt i sagen om de grove knivoverfald på Nemoland.

Men det udviklede sig farligt, da to maskerede mænd kastede en molotovcocktail ind i en opgang med en trappe af træ.

En kvinde var i det samme på vej ned ad trappen, og brandbomben ramte blot halvanden meter fra hende, oplyser politikommissæren.

- Hende har vi fået talt med, siger Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politi.

Midt på dagen lykkedes det for politiet at få fat i den ene af de to formodede angribere, som formentlig har forbindelse til hashhandlen.

Anholdelsen af den 22-årige foregik på Amager.

Men fredag eftermiddag leder politiet fortsat efter den anden, der deltog i angrebet med brandbomben. Ilden fik betjentene trampet ud på trappen, så den ikke bredte sig til bygningen og bragte nogen i fare.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik