Politiet rydder jointfabrik: Der var over 35.000 joints på vej

To mænd er blevet varetægtsfængslet efter afsløring af en større jointfabrik, der var indrettet i en bunker.

1875 almindelige joints og 291 store joints fandt politiet, da de onsdag endnu en gang rykkede ud til Christiania i en aktion mod den organiserede hashhandel på fristaden.

Målet for aktionen var en jointfabrik, der var indrettet i en bunker i volden bag Genbrugshallen, skriver Ritzau.

De mange joints indeholdt tilsammen godt 2,5 kilo hash. Desuden fandt politiet godt 2,7 kilo cannabisprodukter og 1,3 kilo tobak til at blande dem op med.

Men i jointfabrikken lå også låg til både store og små jointrør, der ifølge politiet skulle bruges til produktion af yderligere 35.470 joints med i alt 57,5 kilo hash.

- Vi er bekendt med, at der stadig foregår en omfangsrig handel med hash på Christiania, og vi fortsætter vores indsats mod den organiserede hashhandel, siger vicepolitiinspektør Lars-Ole Karlsen, der er leder af Operativ Special Afdeling til Ritzau.

I forbindelse med aktionen blev tre mænd anholdt, og de blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør. 

En 26-årig mand erkendte, at han har fremstillet joints, men nægtede at det skulle være så mange, som politiet mener, ligesom han afviste, at de to andre skulle have deltaget.

De to andre anholdte nægtede sig skyldige og ville i øvrigt ikke udtale sig.

Den 26-årige og en 23-årig mand blev varetægtsfængslet i 13 dage, mens en 21-årig mand blev løsladt af dommeren. Anklageren kærede løsladelsen til Østre Landsret.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik