Politi: Rockere rullede 140.000 joints på Christiania

Ni personer med tilknytning til Hells Angels sigtet efter stor politiaktion på Christiania - nu ransages en række adresser.

Efter skuddene mod to politibetjente på Christiania rev christianitterne Pusherstreet ned. Men det åbenlyse hashsalg fortsatte.  Og samtidig fortsætter Københavns Politis indsats mod hassalget på Christiania, og i dag - kort før klokken 12 - slog de til i stor stil, da de rykkede ind på en joint-fabrik, der var indrettet i et skur på Christianias område.

I fabrikken blev der fremtstillet joints i meget stor stil. Ifølge politiet er der tale om en mængde på 140.000 joints, der er rullet på fabrikken og produceret med henblik på videresalg i netop Pusherstreet.

-Joint-fabrikken var placeret i et skur på Christianias område, og her har en større gruppe personer under ledelse af personer med tilknytning til Hells Angels og deres støttegruppe AK81 fremstillet de mange joints, lyder det fra Dannie Rise, der er leder af den særlige enhed, Task Force Pusherstreet.

 
 

Politiet er netop nu i gang med at ransage adresser i København - herunder Hells Angels Nomads klubhus i Siljangade

- De gode kræfter på Christiania har tidligere været ude at sige, at det ville være en hjælp, hvis folk ikke købte hash på Christiania. Vi vil gerne igen sende et klart signal til sælgere og leverandører om, at politiet fortsætter efterforskningen af kriminaliteten i og omkring Pusherstreet, og at køberne på samme måde går en endnu sværere tid i møde, hvis de ønsker at fortsætte med at købe hash på Christiania, siger Dannie Rise. 

De ni anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag formiddag.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Nivå Havn

Beredskab indstiller eftersøgning af mand ved Nivå Havn

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere